tiistai 28. huhtikuuta 2015

Keittiössä tuoksuu kookos ja mustikka

Miten mukava onkaan hankkia pieniä arjen ilostuttajia uudistettuun keittiöön. 
Tänään saapui odotettu pakettia ihanalta Sisustus Chillin Annelta
Otin kokeiluun Mayn mittu&kookos käsisaippuan. Tämä on saman suomalaisen valmistajan tuote kuin meiltä jo aiemmin löytyneet Musta5101- sarjan käsitiskiaine ja keittiösuihke. Saippuan tuoksu on ihan huippu ja jää tuoksumaan käsiin, eikä muotoilukaan hassumpi ole. Oli kyllä hyvä hankinta. Näitä viitsii pitää esillä joka päivä. 



Samassa paketissa tuli Musta5101- keittiörätin kaveriksi saman sarjan keittiköpyyhe. Nyt on kuulkaas yhtenäiset linjat keittiössä :D




Lisäksi otin kokeiluun jokapäiväiseen ruoanlaittoon nämä Nicolas Vahe`n mausteet. 
Jännityksellä ootan varsinkin tuon salottisipuli&punajuuri- sekoituksen makua. Kuulostaa niin herkulliselta. Vielä tänään en ehtinyt kokeilemaan, mutta heti huomenna. 



Sisustus Chillillä on muuten tosi hyvä valikoima näitä Vahe`n tuotteita.  Tekis mieli ostaa kokeiltavaksi noita french nougat herkkuja, näyttää ja kuulostaa älyttömän hyvältä. Onko joku teistä kokeillut tuota vanilja kahvisiirappia? Seki kuulostaa liian hyvältä...
Tällä kertaa tämmösiä pieniä, mutta tärkeitä hankintoja arjen askareita piristämään. 


Minkälaisia suunnitelmia siellä on vapuksi? Munkit pitäisi alkaa paistamaan, vappupäivä menee lastentapahtumassa töissä. Aattona grillaillaan ja nautiskellaan herkuista kotosalla. Toivottavasti ei tule takatalvi, ennusteet eivät hyvää lupaa.

Mukavaa viikkoa sinne!

19 kommenttia:

  1. On kyllä hyvän näköinen setti, kelpaa tiskailla. Mausteet olisivatkin muuten aika oiva lahja opettajalle ja hoitotädille.

    VastaaPoista
  2. Onpas kivan näköisiä tuotteita! Täytyypä itsekin tutustua tuohon tuotevalikoimaan. Koti kaipaakin jotain pientä, uutta kevät ilmettä. :)

    VastaaPoista
  3. Oih, ihania tuotteita Anne on lähettänyt sinulle <3 !! Anne on kyllä super ihana ja Sisustus Chill on tosi kiva nettikauppa :)

    VastaaPoista
  4. Ihania keittiötuotteita. Mausteet oiken haastavat kokkaamaan.

    VastaaPoista
  5. Voi mitä ihanuuksia! ♡ Siskon kanssa mennään perheinemme porukoiden luokse vappua juhlimaan :-) Ihan iisisti siis ;-) Hauskaa vappua, toivotaan ettei sada lunta! :-O

    VastaaPoista
  6. Ihania tuotteita, varmaan ihanan tuoksuinen tuo minttu&kookos saippua!

    VastaaPoista
  7. No nyt on kyllä tyylikästä keittiössä ja kuulostaa herkulliselta nuo suolat :)

    VastaaPoista
  8. Pienet jutut on parhaita ja voi, minäkin haluan keittiöön kookoksen tuoksua!! kiitos siis vinkistä ;) hyvää vappua!!

    VastaaPoista
  9. Oi mitä ihanuuksia :) Mukavaa vappua!

    VastaaPoista
  10. Ihanat ostokset! Itsekkään en ole päässyt testaamaan vielä noita musta tuotteita, täytyy kyllä jossain vaiheessa testata! :)

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä merkki käynnistäsi :)